El passat 13 de novembre el Consell Comarcal del Baix Llobregat ha posat en marxa una nova edició del programa Treball i Formació adreçat a persones aturades no perceptores (PANP) de subsidi ni prestació per desocupación
El programa té l’objectiu de contractar a persones desocupades que mitjançant experiència laboral en serveis comarcals i la realització d’accions formatives puguin afavorir-ne la serva inserció laboral i la millora de la seva ocupabilitat.

En aquesta nova edició el Consell Comarcal ha contractat a un total de 26 persones aturades.

El Consell Comarcal ha dissenyat diferents programes comarcals, on treballaran aquestes persones, i que estan orientats a les següents línies d’actuació:

• Manteniment d’espais, equipaments i instal•lacions públiques.

• Agents cívics

• Suport administratiu per als serveis públics

Cada línia d’actuació contempla un conjunt de serveis els quals s’han ofert als ajuntaments de la comarca que no poden optar directament a aquest programa, i mitjançant una sol.licitud de prestació de serveis que ha realitzat cadascun d’ells, el Consell Comarcal distribuirà les 26 persones aturades pels diferents municipis amb l’objectiu de donar resposta a les demandes realitzades pels ajuntaments que col.laboren en aquest programa.

Els ajuntaments que participen en aquesta edició i que han sol•licitat la prestació de serveis són: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Pallejà, la Palma de Cervelló,el Papiol, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

El programa compta a una subvenció total de 241.175,62 euros, i té el cofinançament del Servei públic d’Ocupació de Catalunya, del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i del Ministerio de Empleo y Seguridad Social del Gobierno de España.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here