Davant la suspensió unilateral no comunicada de la trobada de la Coordinadora Pisos Buits, de la qual la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca en forma part, denunciem públicament:

La falta de sensibilitat per la situació d’emergència habitacional i de pobresa energètica que patim a la nostra comarca, per part dels Ajuntaments d’Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera i Martorell;

La minsa seriositat i la poca celeritat d’aquests Ajuntaments, per abordar els problemes socials reals

La manca total de respecte que mostren per les persones organitzades sota el paraigües de la PAH

Aquest fet, sumat a d’altres com ara la no consideració del Ple Municipal d’Olesa de Montserrat de la moció “exigències PAH”, provoquen un greu malestar i un qüestionament del paper real de la Coordinadora de Pisos Buits.

És evident que la PAH-BLN, com a moviment social organitzat, pensa que la via principal per solucionar el vulnerament dels drets bàsics universals és l’empoderament col·lectiu i la lluita al carrer. Això no exclou, però, que les institucions públiques se’n desvinculin i prenguin un rol passiu.

La societat demanda solucions radicals per canviar un sistema capitalista que és injust i que ens condemna com a persones: solucions per a tothom sense discriminació de cap tipus (ni d’origen, ni de gènere, ni sexual…).

Alhora reivindiquem la nostra solidaritat amb les lluites populars, com la feminista, que són també nostres.

La PAH-BLN prendrà les mesures que consideri oportunes en la seva propera assemblea oberta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here