El parc de la Muntanyeta acollirà el 7 de desembre (21.30 h) la festa musical, que comptarà amb la presència dels principals locutors de l’emissora com Carles Pérez, “El Gran Germán”, Andreu Presas i Didac Tomàs
La gira de festes per Catalunya de Ràdio Flaixbac “Va Parir Tour” arriba al parc de la Muntanyeta, que serà l’escenari de la festivitat musical el proper 7 de desembre, en el marc de la Festa Major d’Hivern Castrum Fidelis.

L’esdeveniment començarà a les 21.30 i durarà fins a les 2.30 hores. A més de la bona música, l’edició comptarà amb l’assistència dels principals locutors de l’emissora com Carles Pérez, “El Gran Germán”, Andreu Presas i Didac Tomàs, que presidiran el marxandatge de Ràdio Flaixbac.

Durant les cinc hores s’alternaran espectacles d’humor, a més de llançament de marxandatge, pirotècnia, mapping, visuals, confeti, segons ha explicat Marc Canet, del departament d’Accions Especials de la cadena radiofònica.

Canet també ha explicat que l’objectiu de la festa es el “d’apropar Ràdio Flaixbac als municipis, generar un contingut de festa, bon rotllo i fer gaudir a tots els assistents amb totes les novetats que es plantegen en aquest nova temporada de Va Parir Tour”.

Font: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here