El Consell Esportiu del Baix Llobregat amb el suport dels Ajuntaments de Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Sant Just Desvern, i en col·laboració amb la Marató de TV3 organitza demà diumenge 13 de desembre al matí al Parc Ciclista del Llobregat un seguit d’activitats solidàries

Pots seguir el desenvolupament de la jornada o aportar qualsevol comentari o fotografia, amb el hashtag #ciclismefamiliar

Les activitats que es desenvoluparan durant la jornada són les següents:

– Pedaleja per la Marató de TV3, de 9 a 13h
Fer voltes al circuit del Parc Ciclista per acumular km. Sumarem tots els km que el ciclistes usuaris facin aquell dia.

– Aprèn a anar en bici per adults, de 10.30 a 11.30h
Es realitzaran exercicis i activitats per treballar l’equilibri i la coordinació amb la bici. Destinats a tots/es aquells/es que volen iniciar-se en la bicicleta. A partir de 18 anys.

– Aprèn a anar en bici per infants, de 11.30 a 12.30h
Es realitzaran activitats i jocs per treballar l’equilibri, la coordinació i l’habilitat amb la bicicleta. Per nens/es de 6 a 18 anys. Es recomana tenir un nivell mínim.

Per realitzar aquestes activitats podeu portar la vostra bicicleta i casc. En cas de no tenir i voler participar, el Parc posarà a la vostra disposició les seves.

Totes les activitats seran gratuïtes. Només s’haurà de pagar l’entrada al Parc Ciclista o fer un donatiu. Tots els diners recaptats seran lliurats a la Marató de TV3 que enguany està dedicada a la diabetis i l’obesitat.

Trobareu més informació dels preus i activitats a www.parcciclistallobregat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here