Inés Arrimadas agraeix al Baix Llobregat «haver frenat la victòria de l’independentisme» a les últimes eleccions al Parlament del 27S

La cap de l’oposició va afegir, en un mítning a Cornellà, que Ciutadans és l’únic vot que pot defensar Espanya, i va criticar que «Podemos vol seguir perdent el temps amb el referèndum». 

«Catalunya ja hauria declarat la independència» si no hagués estat per ells, en al·lusió al PP i al PSC, va sentenciar.

D’altra banda, va afirmar que Ciutadans és la candidatura que «no farà triar entre sensibilitat social i crear ocupació». 

Arrimadas es va emmirallar en Dinamarca i Toni Roldan, el número 2 per Barcelona, va reiterar que aquest és el model del partit taronja, «i no Grecia, com per d’altres».

Va admetre que Espanya «funciona malament», però la solució no és «viure a l’inempèrie», en referència als independentistes, i va recordar que CDC ha participat del que ara critiquen.


El contracte únic, “la solució per 7 milions d’aturats”

Va ser Roldan qui va fer bandera del «contracte únic», la proposta estrella de Ciutadans, així com el complement salarial. 

Arrimadas va dir que «és la solució pels 7 milions d’aturats», i no ampliar més l’administració, en referència a la proposta de Podemos, que vol ampliar el cos funcionarial de l’Estat.

«Els valors de Ciutadans són els del PSOE als 80, un progressisme reformista, igualtat d’oportunitats», va manifestar Toni Roldan.


El Baix Llobregat, «la fàbrica d’Espanya»

El número 1 de Ciutadans al Senat, Xavi Alegre, va afirmar que vol que el Baix Llobregat torni a ser el que era, «la comarca dels treballadors, emprenedors i autònoms». 

Va criticar que al Baix hi ha 15.000 aturats més que abans de la crisis i va concloure que vol que, juntament amb L’Hospitalet, «torni a ser la fàbrica d’Europa».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here