D’11 a 14 hores i de 17 a 19 hores les persones interessades podran visitar gratuïtament les reformes de l’edifici un cop finalitzada la tercera fase de restauració
El Castell de Castelldefels obre les portes aquest diumenge 13 de desembre (11-14 h i 17-19 h) perquè la ciutadania pugui visitar i conèixer l’estat actual de l’edifici, un cop finalitzada la tercera fase de restauració en la qual s’han rehabilitat la planta baixa i l’accés a la coberta mirador de l’edifici.

El Castell, referent cultural i turístic

Amb la consecució de la tercera fase de les obres de recuperació del Castell de Castelldefels ha pujat un esglaó més cap a la seva consolidació com a ciutat intensament implicada amb la Cultura. 

Una implicació de la que es vol fer partícips a tota la ciutadania de Castelldefels a través d’una jornada de portes obertes que els permetrà veure de prop el resultat d’aquestes obres. 

La tercera fase de les obres del Castell ha permès el condicionament de tots els espais interiors de la planta baixa i la coberta mirador. També s’han condicionat les terrasses de la coberta amb baranes de protecció amb l’objectiu que puguin ser visitades.
Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell.org)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here