Gairebé una quarantena d’espectacles per a tots els públics formen part de la temporada gener-maig del teatre de la ciutat
Les noies de Sweet California seran les encarregades d’obrir la nova temporada d’Atrium. Després de liderar les llistes d’èxits musicals amb el seu primer disc, a Viladecans presentaran els temes de ‘Head for The Stars’. També el grup jove Gemeliers s’estrenarà a la ciutat amb el seu segon disc. 

A banda d’aquestes actuacions pensades per a la gent més jove s’han previst concerts per a tots els gustos. La cantant gaditana Merche tornarà a Atrium per transmetre positivitat amb les cançons de ‘Quiero contarte’. A més del pop, aquesta temporada també es podrà sentir a Atrium la fusió de jazz i flamenc de Josemi Carmona i Javier Colina i el blues de la Barcelona Big Blues Band. 

Els amants del teatre també tindran moltes opcions per triar. ‘Els veïns de Dalt’ de Cesc Gay porten a la comèdia les relacions de parella. Tema que també protagonitza ‘Marits i mullers’, l’adaptació d’Àlex Rigola de la pel·lícula de Woody Allen. Un altre film que s’adapta als escenaris és ‘Una giornata particolare’, una història amb dos personatges molt diferents que transcorre a la Roma de 1938. També als anys 30 però a Espanya s’ubica ‘Només són dones’, l’espectacle que junt amb el concert de Maria del Mar Bonet farà que Atrium se sumi a la commemoració del Dia Internacional de la Dona. 

D’altra banda, La Joven Compañía posarà la revisió de clàssics teatrals amb la seva ‘Fuente Ovejuna’ particular. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here