La 3ª Fira de Nadal i del Comerç local de Sant Vicenç dels Horts tindrà lloc al barri de Can Ros, concretament a la plaça de Narcís Lunes. La Fira d’enguany, amb el conjunt d’activitats que l’envolten (tallers nadalencs infantils, caga-tió gegants, tallers i demostracions de cuina, etc.) tindrà un marcat caràcter lúdic i festiu, i anirà adreçada especialment a famílies amb canalla. S’iniciarà a partir de les 17h d’avui divendres i s’allargarà tot el cap de setmana

La plaça de Narcís Lunes acollirà avui i durant tot el cap de setmana una nova edició de la Fira de Nadal de Sant Vicenç dels Horts, on hi haurà tallers infantils, demostracions de cuina de Nadal, un tió gegant i diversos actes lúdics i d’animació.

Aquest esdeveniment comercial començarà avui divendres a les 17 h amb l’obertura al públic de la Fira. I dissabte i diumenge, a més de les parades de comerç local, hi haurà activitats per a petits i grans: tallers d’elaboració de tions i de decoració nadalenca, teatre d’animació itinerant o cuina de Nadal. Un conjunt de propostes pensades per a aquests dies de festes, que es detallen a continuació.

PROGRAMA:

DIVENDRES 18
De 17 A 21 h
Obertura de la Fira

DISSABTE 19
De 10 A 21 h
Fira de Nadal i del comerç local

Activitats infantils:
D’11.30 a 13.30 h
Taller d’elaboració de tionsa càrrec d’Art i Papers

De 17 a 18 h
Tast d’olis a càrrec d’Olivex

D’11 a 14 h i de 17 a 20 h
Demostració de cuina de Nadal

Al llarg de tot el dia
Teatre d’animació itinerant

DIUMENGE 20
De 10 A 20 h
Fira de Nadal i del comerç local

Activitats infantils:
D’11.30 a 13.30 h i de 17 a 19 h
Taller de decoració nadalenca a càrrec de Món Creatiu

De 10 a 11 h
Tast d’olis a càrrec d’Olivex

D’11 a 14 h i de 17 a 20 h
Demostració de cuina de Nadal

De 12 a 14 h i de 17 a 19 h
Caga tió! gegant, amb la col·laboració de l’Escola de Teatre El Bitxo

Al llarg de tot el dia
Teatre d’animació itinerant

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here