La línia R8 de rodalies restablirà el seu servei habitual el proper mes de febrer, segons ha informat Renfe. El servei està afectat des del robatori de cable que es va produir a Bifurcació Mollet el passat 15 de desembre. Les línies R2 i R11 restabliran el seu servei habitual el proper dilluns 11 de gener

Els treballs per a aconseguir la reparació definitiva de les instal·lacions malmeses pel robatori de cable continuaran afectant la línia R8, que uneix Martorell amb Cerdanyola Universitat, fins el proper mes de febrer, segons ha confirmat la companyia.

A partir del proper dilluns, entre les 8.00h i les 20.00h circularà entre Mollet Sant Fost i Martorell. Així, els viatges de Granollers Centre i Montmeló que utilitzen habitualment aquesta línia s’hauran de desplaçar fins a Mollet Sant Fost on podran enllaçar amb la línia R8 i viceversa.

Des de l’inici del servei i fins les 8.00h i des de les 20.00h al final del serveis dels dies laborables i dissabtes es circularà en tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat i es prestarà un servei per carretera entre Cerdanyola UAB i Granollers Centre. Els diumenges el servei en tren es prestarà només entre Martorell i Cerdanyola UAB i per carretera entre aquesta parada i Granollers Centre.

Les línies R2 i R11 restabliran el seu servei habitual aquest proper dilluns 11 de gener, a les 6.00 hores.

Per guiar i orientar els clients, Adif i Renfe han reforçat el servei d’informació i atenció al client amb més de 50 persones.

Els clients poden consultar tota la informació a les pàgines web www.rodaliesdecatalunya.cat, renfe.mobi i www.adif.es (secció estat de la xarxa), les app’s Rodalies de Catalunya, Renfe Rodalies i Adif en tu móvil, @rodalies i al telèfon 900 41 00 41.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here