Prop de 1000 treballadors a les portes de la fàbrica de Seat Componentes van participar ahir  de l’assemblea convocada pel Comitè d’empresa. Durant l’assemblea van debatre sobre les propostes que la Direcció de l’empresa havia fet a les reunions de mediació que han tingut lloc  aquests dies amb la Inspecció de Treball. La proposta de l’empresa significava obrir una taula de negociació, una vegada les 26 persones que ja han rebut la comunicació, es presentin demà dilluns 11 de gener a Seat Martorell i es reprengui l’activitat productiva a la planta de Seat Componentes del Prat

Una proposta que segons CCOO no donava resposta als plantejaments sindicals, ni en el retorn de la decisió per no realitzar cap trasllat abans de negociar, ni de les respostes al suposat excedent de plantilla que a dia d’avui hi ha a la fàbrica del Prat. Qüestió aquesta que el Comitè d’empresa no accepta per la realitat productiva i les previsions pels propers mesos.

Els treballadors en assemblea van decidir per unanimitat mantenir la vaga indefinida i convocar una nova assemblea el dilluns a migdia per valorar el resultat de la propera reunió de mediació que tindrà lloc el mateix dilluns a les 9 del matí.

CCOO d’Indústria de Catalunya i la secció sindical de CCOO de Seat Componentes, donen suport a la vaga dels treballadors i exigeixen a l’empresa que torni a entomar les negociacions amb el seny necessari, acceptant la proposta de negociar que ha fet el Comitè d’empresa, per posar fi a un conflicte que segons el sindicat, ha provocat la Direcció de Seat per la manca de raons i de respecte als treballadors de la fàbrica del Prat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here