Les activitats s’iniciaran divendres 15 de gener, amb l’exposició fotogràfica «Vallirana, abans i ara. Del blanc i negre al color» i es clouran dissabte 30 de gener amb el sopar d’aniversari de la Penya Blaugrana Vallirana

Enmig d’aquests dos actes, hi trobarem les celebracions religioses, cercavila, sardanes, tarda infantil, campionat de play, esmorzar amb la gent gran,audemars piguet replica conferència, petanca, visita al polvorí de Can Rovira, escacs, cinema, la diablestiada, ball, bubble football, duatló, natació, hora del conte, i teatre.

De tot una mica –i per a diferents públics–: activitats per commemorar un any més el Vot de Poble.

Les activitats de la festa


Juga al Bubble Futbol!

Aquesta activitat es portarà a terme el pròxim diumenge 24 de gener, a les 10 h, al poliesportiu municipal. Per participar-hi cal inscripció prèvia i s’ha de formalitzar al Casal de Joves de Vallirana. La inscripció té un preu d’1€.

Els equips hauran de tenir entre 4 i 10 persones (4 mínim i 10 màxim, sempre parells: 4, 6, 8 o 10 persones). L’alçada mínima per poder participar-hi és d’1,45 m. Com a màxim, s’hi podran inscriure 17 equips.

Què és el Bubble Futbol?

El Bubble Futbol és un joc que consisteix a intentar marcar gol a la porteria contrària.

És un esport per descarregar adrenalina sense cap complicació. No hi ha normes. Per tant, les empentes, amuntegar-se a la porteria, rodar en comptes de córrer… Tot està permès sempre que es faci amb esportivitat i respecte.

Per a més informació, podeu contactar amb el Casal de Joves (c/ Major, 612, 93 683 23 34)
Audemars Piguet Replica Watches https://www.escreplica.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here