La Mostra acollirà per tercer any aquesta iniciativa que pretén fomentar la creativitat i la participació infantil
Els clicks de Playmobil tornen un any més a Sant Vicenç dels Horts. El departament de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts convoca per tercer any consecutiu el Concurs de Diorames ràpids de Playmobil, amb la col·laboració de l’entitat Somosclicks, amb l’objectiu de potenciar la creativitat i la participació infantil en l’àmbit de la Mostra 2016.

El concurs és obert a tothom, però les places són limitades a 30 i es formalitzaran per ordre d’inscripció. A més a més, s’agafaran 10 inscripcions més, però seran reserves per si algun participant es donés de baixa. 

Els diorames tindran una temàtica lliure; hi podran participar els infants entre 1 i 18 anys, dividits en tres categories (de 0 a 6 anys, de 7 a 12 i de 13 a 18), i els adults podran donar un cop de mà en l’elaboració del diorama.

Premis per a tots els participants 

El concurs començarà el dissabte 23 de gener a partir de les 11h i els diorames estaran exposats al públic el mateix dissabte fins a les 21h i el diumenge 24 de gener fins a les 19 hores a la carpa situada a la cruïlla dels carrers de Comerç i del Doctor Fleming. 

Els tres primers classificats de cada categoria guanyaran una caixa de Playmobil, valorada en 100, 50 i 25 euros respectivament. 

Tots els participants, però, rebran un premi de consolació. El jurat estarà composat per tres persones: una en representació de l’Associació Somosclick, una vinculada al món educatiu o cultural del municipi, i un/a funcionari/a públic. El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 24 de gener.

Playmobil és una marca registrada propietat de Geobra Branstätter GmbH and CoKG. Aquest esdeveniment no està organitzat per Playmobil Ibérica S.A.U.

Les bases del concurs es poden consultar aquí i el formulari d’inscripció es pot descarregar aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here