La líder de Ciutadans recorda a Junqueras que un bon conseller d’economia “ha de ser capaç de negociar amb l’Estat i ser autocrític”. La líder ‘taronja’ li demana des de Viladecans, que prioritzi millor els recursos dels catalans 

La presidenta del grup parlamentari de C’s, Inés Arrimadas, que aquest divendres vavisitar  l’Hospital de Viladecans, va recordar a Oriol Junqueras que un bon conseller d’economia “ha de ser capaç de negociar amb l’Estat un millor model de finançament i ser autocrític”.

La líder taronja va criticar que en la seva intervenció al programa .Cat de TV3 dijous al vespre, el vicepresident i conseller d’Economia “es va limitar a dir que tota la culpa és d’Espanya” en comptes de reconèixer “que també s’han fet coses malament des de Catalunya i que podem prioritzar millor els nostres recursos”.

En aquest sentit, Arrimadas va qualificar d’“immoral” que el Govern es plantegi “obrir noves ambaixades per explicar el procés i tenir les urgències dels hospitals col·lapsades”, com és el cas de les de l’Hospital de Viladecans, escenari que va escollir per a realitzar la denúncia.

Sobre la possibilitat que Catalunya pugui aprovar uns nous pressupostos, la presidenta del grup parlamentari de C’s, Inés Arrimadas, va recordar que la situació actual de Catalunya és d’“absoluta incertesa” perquè ni l’acord entre Junts pel Sí i la CUP garanteix que els nous comptes de la Generalitat puguin tirar endavant.

Amb tot, més enllà d’aquesta possibilitat, la líder taronja va assegurar que el que més la preocupa és l’actitud que el vicepresident i conseller d’Economia, Oriol Junqueras, va mostrar  dijous al vespre al programa .Cat de TV3.

Arrimadas va criticar que durant la entrevista, l’ex alcalde de Sant Vicenç dels Horts es dediqués a culpar de tots els mals de Catalunya a l’Estat sense fer cap moment autocrítica. “Dir que tota la culpa és d’Espanya i que si no es paguen les farmàcies també és culpa de l’Estat demostra un punt de vista poc realista”, va reblar.

En aquest sentit, Arrimadas va recordar a Junqueras que un bon conseller d’Economia ha d’estar disposat a negociar un millor model de finançament amb l’Estat, per exemple.

La presidenta del grup parlamentari de C’s també va reclamar que es prioritzin millor els recursos dels catalans. Així, i a tall d’exemple, Arrimadas va qualificar d’“immoral” que s’obrin noves ambaixades per explicar el procés al món quan els serveis d’urgències dels hospitals catalans estan col·lapsades.

“Si no tenim diners per urgències no tenim diners per ambaixades. Tot és qüestió de prioritats i de capacitat de negociació per aconseguir un millor sistema de finançament”, va sentenciar.

Font: ACN – VILADECANS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here