La rua Carnaboi tornarà a ser protagonista de la festa

El dissabte 6 de febrer la rua Carnaboi tornarà a sortir pels carrers de la ciutat amb motiu del carnaval i l’arribada del rei Carnestoltes. Tot és a punt per omplir la ciutat de festa i disbauxa durant uns dies. Com mana la tradició, l’alegria i les disfresses seran les protagonistes de l’esdeveniment que albira la primavera.


La Miranda

El temps de carnaval aplega activitats obertes i familiars i invita a la participació de colles d’amics i entitats. A Sant Boi, el centre de la festa és Carnaboi. En aquesta ocasió, la imatge de la rua està inspirada en la peça La Miranda , realitzada per nens i nenes de 6 a 9 anys del taller de pintura de Can Castells Centre d’Art.


Carnaboi pirata

La cercavila estarà encapçalada per una carrossa dedicada als contes de pirates i capitanejada per la “pirata” Miranda i comptarà amb una trentena de comparses, colles de percussió i txarangues. 

Les disfresses seran d’allò més variat: princeses, llenyataires, gent del circ, starwars fans, samberos … Carnaboi sortirà de la plaça de Catalunya a les 17 h, després de recórrer els carrers, arribarà a la plaça Teresa Valls i Diví on acabarà la festa amb la crema del Carnestoltes.


Més carnaval

Les activitats de carnaval es completaran amb el tradicional carnaval infantil del parc de la Muntanyeta (dg. 7, 12 h) i rues i activitats als barris de Ciutat Cooperativa i Molí Nou i Camps Blancs.


Més informació: Culturasantboi.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here