Investiguen a la UPC sobre si seria possible establir una colònia humana al planeta Mart

Divendres passat va començar una nova aventura científica al Campus de Castelldefels de la UPC, a través de la qual  alumnes de 3r o 4rt d’ESO d’arreu de la comarca, tornen a investigar sobre si seria posible establir una colònia humana al planeta Mart. 

Tots ells i elles formen part de la tripulació del projecte Mart XXI, una iniciativa de la UPC que es tira endavant gràcies al suport dels ajuntaments participants i de la Diputació de Barcelona; i que després de l’èxit de les tres primeres edicions, té per objectiu generar interès pel coneixement i per la necessitat d’aprendre. 

Cinc matins d’intensa activitat a laboratoris i espais de recerca del Campus de la UPC del Baix Llobregat, a Castelldefels, els han de portar a avaluar la viabilitat de l’establiment d’una colònia humana a Mart amb la tecnologia actual. 

La missió es durà a terme a través d’una recerca científica estructurada en nou grups de treball. Compartiran l’experiència els alumnes del Prat, Sant Vicenç dels Horts i Sant Just Desvern.

Mart XXI és una experiència innovadora que aposta pel treball compartit entre la universitat, l’administració local i els centres d’ensenyament secundari amb l’objectiu de motivar l’alumnat d’ESO, orientar-lo acadèmicament i professionalment i fomentar el treball en equip.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here