La 165ª edició de la Fira de la Candelera ja està en marxa. La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha estat l’encarregada d’obrir una fira que espera una gran assistència de visitants. Gairebé un miler d’expositors i desenes d’activitats per a tots els públics es donen cita als carrers de Molins de Rei fins diumenge al vespre
La consellera de Governació, Meritxell Borràs, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, i el regidor de Fira, Ramon Sànchez, han estat els encarregats d’inaugurar la 165ª edició de la Fira de la Candelera. Tot i que el recinte firal estava obert des de les tres de la tarda i amb bona afluència de gent, no ha estat fins a les set que s’ha fet la recepció oficial i el tradicional passeig amb les autoritats.  

Abans de començar el seu recorregut, la consellera Meritxell Borràs ha volgut subratllar que “una Fira que té 165 anys d’història i que ve de lluny només ha pogut triomfar modernitzant-se sense renunciar a les seves arrels ni als seus orígens” i ha aprofitat l’ocasió per mostrar “el suport del Govern de Catalunya a les necessitats que pugui tenir Molins de Rei”.  

De la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha agraït l’oferiment de la consellera Borràs i ha apuntat que “la Fira acaba repercutint de forma molt important a la nostra vila durant moltes setmanes i també en el nostre entorn més immediat, i un dels secrets és la combinació de tradició i innovació”. En la mateixa línia s’ha expressat el primer tinent d’alcalde de la vila, Xavi Paz, qui ha agraït la presència de la consellera i ha que “Molins de Rei és un municipi que treballa per fer el millor pel país i la Fira de la Candelera és una prova extraordinària d’aquesta contribució en forma de dinamització econòmica”.

La Fira de la Candelera ocupa una superfície propera als 50.000 metres quadrats, que donen cabuda a prop d’un miler d’expositors vinguts d’arreu del país i repartits en 18 sectors firals diferents. Té especial rellevància la Fira de Vins i Caves, que amb les seves 36 edicions és la més antiga de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here