El Museu Agbar de les Aigües va rebre l’any passat 36.500 visitants, un 10% més que l’any anterior, una xifra que confirma la consolidació de l’oferta d’un museu contemporani dedicat a l’aigua i ubicat als edificis modernistes de la Central Cornellà

Entre les activitats de l’any passat, cal destacar la Hackaton, una marató de programadors de 24 hores amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua que es va convertir en un èxit de participació, amb 75 ments creatives que van desenvolupar innovadores aplicacions mòbils per tractar d’apropar els ciutadans al món de l’aigua i al mateix Museu.

També la Nit dels Museus, en la qual es va poder visitar per primera vegada el refugi antiaeri de la Central Cornellà, construït durant la Guerra Civil Espanyola com a refugi per als treballadors d’Aigües de Barcelona; la visita combinada a la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí i al Museu amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, en la qual els participants van conèixer el recorregut que fa l’aigua des que es capta al medi natural fins que arriba a les llars.

Una altra activitat destacada és la Ludoteca d’Estiu, que enguany va comptar amb la participació de 2.500 infants, i la Setmana de la Ciència, en la qual una trentena de persones van testar Origen, la nova aplicació per visitar el Museu d’una manera diferent, aprofitant el potencial i les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

El Museu Agbar de les Aigües continua amb la seva programació d’activitats per a aquest any. Per a més informació, consulteu el web o seguiu el Facebook del Museu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here