El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat que “els valors que expliquen l’èxit de la Fira de la Candelera són els mateixos que expliquen l’èxit de Catalunya com a país”. Amb aquest missatge ha començat la seva visita institucional per diferents espais del recinte firal. Puigdemont també ha tingut temps de saludar a alguns representants d’entitats, parlar amb expositors i de fer-se nombroses fotografies amb els visitants que li han demanat

Una de les primeres visites oficials com a president de la Generalitat de Catalunya de Carles Puigdemont ha estat la 165ª Fira de la Candelera.

El president català ha estat durant més de dues hores visitant diferents sectors firals acompanyat de l’alcalde i de la resta d’autoritats municipals. 

Però abans d’iniciar la visita, i durant la recepció oficial, Carles Puigdemont, ha volgut subratllar que “la Fira és un assumpte d’interès nacional, i els valors que expliquen el seu èxit són els valors que expliquen l’èxit del país”. 

En aquest sentit, el president Puigdemont ha dit que la Candelera “és una cruïlla, un escenari d’intercanvis que van molt més enllà de la índole econòmica i que enriqueixen a tothom que hi participa”.

De la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat que “la Fira és un dels motors econòmics del Baix Llobregat i ho hem aconseguit a base de treballar i d’innovar, d’escoltar a la gent i d’atrevint-nos a impulsar noves iniciatives” i ha recordat que amb aquesta actitud Molins de Rei ha aconseguit ser la ciutat de Catalunya que més ha reduït l’atur en els darrers dos anys. 

El primer tinent d’alcalde de la vila, Xavi Paz, ha assegurat que “les nombroses visites que hem rebut a la Fira aquests dies, i que tenen la màxima expressió amb la del president de la Generalitat, demostren la importància d’aquest esdeveniment en el calendari del país” i ha aprofitat l’ocasió per sol·licitar que “tot i les dificultats la Generalitat miri de recuperar el Pla Únic d’Obres i Serveis per poder ajudar als ajuntaments”.

Puigdemont ha fet una visita de prop de dues hores al recinte Firal, centrant-se sobretot a la zona del planter, industrial i de l’automòbil. 

Abans de marxar també ha tingut temps de saludar algunes entitats i de participar en l’acte de lliurament dels premis del Concurs de Dibuix Josep Mª Madorell. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here