Un any després de visitar la Candelera com a presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell ha tornat a la Fira com a presidenta del Parlament de Catalunya. La màxima autoritat del país ha destacat el caràcter perseverant i tenaç dels molinencs i molinenques que els ha permès organitzar 165 edicions consecutives de la Fira. A la tarda la visita institucional ha anat a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull
Carme Forcadell va tornar per segon any consecutiu a visitar la Fira de la Candelera, però aquesta vegada ho va fer aquest dissabte com a presidenta del Parlament. 

Forcadell va poder conèixer de primera mà aspectes relacionats amb l’organització d’aquest esdeveniment i va voltar per l’emblemàtica zona del planter, que recull l’essència dels orígens de la Fira de la Candelera.  

Abans de començar el seu recorregut i de lliurar els premis del concurs de Planter, la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va voler subratllar que “la increïble trajectòria d’aquesta Fira demostra que sou un poble perseverant, treballador i tenaç perquè segur que durant aquests 165 anys hi ha hagut moments de dubtes, entrebancs dificultats i malgrat tot les heu superat i no us heu rendit” i va afegir que “el mèrit no és exclusivament de l’Ajuntament, sinó de tot Molins de Rei”.  

De la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va explicar que “des del seu primer dia la Fira té l’objectiu de generar oportunitats econòmiques que es transformin en beneficis per la gent i en justícia social, i molts projectes empresarials s’han impulsat gràcies a la Fira de la Candelera”. 

En la mateixa línia es va expressar el primer tinent d’alcalde de la vila, Xavi Paz, qui ha assegurat que “la Fira de la Candelera és el nostre millor aparador i el nostre granet de sorra més important que podem aportar a l’economia del país”.

A la tarda va ser el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, qui es va acostar a Molins de Rei per visitar el recinte firal. Rull també va aprofitar l’oportunitat per assegurar que “Molins de Rei no és un municipi dels més grans del país, però en canvi és capaç d’organitzar de forma continuada un dels esdeveniments més grans de Catalunya, i això té un enorme valor”. 

En la seva intervenció Rull també va fer  referència a la reivindicació local de tornar a la zona 1 del transport públic, i va assegurar que “amb la T-Mobilitat que està implantant el govern català els ciutadans pagaran pels quilòmetres que facin, i no per la zona en la que estiguin adscrits”. 

Així mateix va defensar l’oportunitat de construir un carril bus a la B-23 perquè, segons ell, “és un projecte de poca inversió i alt retorn a la societat” però ha denunciat que “un projecte com aquest no es pugui decidir exclusivament des de Catalunya”.  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here