El dia 14 de febrer comença als Cinemes Can Castellet de Sant Boi el cicle de Cinema Infantil en Català (CINC), una iniciativa que vol fer créixer el consum de cinema infantil en llengua catalana.

El CINC és un projecte de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, ajuntaments, entitats i cinemes. Aquest 2016, el cicle de Cinema Infantil en Català arriba a 45 poblacions catalanes.

Els Cinemes Can Castellet, amb la col·laboració del Servei Local de Català de Sant Boi, projectaran quatre pel·lícules: Els mínions (14 de febrer), Atrapa la bandera (6 de març), Hotel Transsilvània 2 (3 d’abril) i Campaneta i la llegenda de la bèstia (8 de maig). Totes les sessions són a les 12.15 hores i el preu de l’entrada és de 4,5 ? (petits i grans).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here