La Colla de Geganters de Sant Joan Despí organitza aquesta cita tradicional a Sant Joan Despí des de fa 27 anys

Aquest any la Festa dels Tres Tombs de Sant Joan Despí es tornarà a fer al febrer, concretament els dies 13 i 14. La Colla de Geganters de Sant Joan Despí, entitat organitzadora d’aquesta festa amb la col·laboració de l’Ajuntament, espera que aquesta tradicional cita que se celebra pels volts de la festivitat de Sant Antoni Abat, patró dels animals, sigui un any més una festa al carrer compartida per centenars de ciutadans i ciutadanes.

La gran cita és aquest diumenge 14 de febrer, tot i que aquest dissabte 13 es farà una petita cercavila des de Ca l’Armand, seu de l’entitat, fins al carrer Frederic Casas, on viu l’abanderada d’aquesta edició.

Enguany la Festa dels Tres Tombs comptarà amb la participació d’uns 35 carros i al voltant de 50 cavallistes que sortiran des del recinte firal (av. Mare de Déu de Montserrat) en direcció al barri Centre cap al migdia. Està previst que la benedicció dels animals, davant de l’església de Sant Joan Baptista es faci a les 13 hores. A continuació us detallem els horaris i localització de la festa.

Horaris de la Festa dels Tres Tombs

 • Dissabte, 13 de febrer, 17 h:
  Recollida de l’estendard a Ca l’Armand (local social de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí). Cercavila pels carrers del barri Centre i entrega de la bandera a casa de l’abanderada (carrer Frederic Casas).
 • Diumenge, 14 de febrer:
  De 9 a 11 h, arribada de carruatges i cavalleries. Esmorzar al recinte firal.
  12 h, missa d’ofici a la parròquia de Sant Joan Baptista
  12 h, sortida de la cercavila dels Tres Tombs des del recinte firal
  12.30 h (recorregut primera volta): av. de Barcelona, rambla J.M. Jujol, c/ Frederic Casas (parada a casa de l’abanderada, on es farà la degustació de coca i vi dolç), c/ Catalunya, c/ Jacint Verdaguer, c/ les Torres, c/ Rius i Taulet, av. de Barcelona, c/ Bon Viatge i plaça de l’Església.
  13 h, Benedicció de les cavalleries i recorregut de la segona i tercera volta: c/ Catalunya, c/ Jacint Verdaguer, c/ Les Torres, c/ Rius i Taulet, av. de Barcelona, c/ Bon Viatge i c/ Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here