En els pròxims dies s’iniciarà la construcció del quart institut de Castelldefels en els terrenys a tocar de l’escola Josep Guinovart, a Ca n’Aymeric. Es tracta d’un equipament molt important de cara a completar la xarxa educativa a la ciutat i que per aquesta raó havia estat llargament reivindicat pel municipi

L’execució d’aquestes obres requereix la tala dels arbres de la part del solar on es construirà l’edifici i la pista esportiva del centre. Com que l’institut compartirà serveis amb l’escola Josep Guinovart, ambdós edificis han d’estar pròxims i interconnectats. 

La pineda és de pi blanc, no de pi pinyoner, que és l’espècie que té més valor ecològic i està protegit per les ordenances municipals.

Una vegada s’acabin les obres de l’institut, l’Ajuntament durà a terme un projecte de recuperació natural amb espècies adequades a la zona i al centre. 

A més, en terrenys que formen part del solar i que no estaran ocupats pel centre educatiu (6.000 m2) es realitzarà una altra actuació que permeti incrementar l’arbrat i recuperar i protegir un pou natural existent, fomentant-ne l’ús ciutadà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here