La Carxofa Prat, el calçot, la fava o el Pota blava tornaran a ser el protagonistes, entre el 25 de febrer i el 13 de març, del QuintoTapa L’Hospitalet, la ruta de la tapa Km0. L’edició 2016 arriba amb més participants que mai, trenta-cinc restauradors de la ciutat que s’apunten a la iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet

No n’hi han dos sense tres i el QuintoTapa L’Hospitalet no n’és una excepció. Després de l’èxit de les dues primeres edicions segueix apostant pels productes de temporada i de proximitat. Els trenta-cinc restauradors de la ciutat han elaborat fins a cinquanta-cinc propostes gastronòmiques amb els productes que tenen més a prop. 

L’Hospitalet: cada cop més aprop!

La posada en marxa de l’L9 del Metro s’uneix a les diferents maneres d’apropar-se a L’Hospitalet que, en poc temps, s’està convertint en una referència gastronòmica. En l’edició 2016 incorpora als barris Centre, Collblanc, Santa Eulàlia, Gran Via Sud i Sant Josep. El QuintoTapa se suma a les iniciatives que presenten el potencial turístic de L’Hospitalet i la força de la perifèria com a actiu gastronòmic, cultural i econòmic de primer ordre.

Premis premium

Continua la proposta de la tapa Km0 [de 3,0 €] i la tapa de la casa [de 2,5 €] amb un Quinto Moritz. Visitant les dues zones de la ruta i omplint el Tapaport es podrà optar amb l’Or a un dinar al restaurant Sant Pau (3 Estrelles Michelin), de Carme Ruscalleda. Es mantenen el Tapaport Argent, fotografia a Instagram, i millor cambrer. La tapa més gastronòmica es podrà votar a través de les xarxes socials.

No és una moda: Fes la ruta en dues rodes

AGT col·labora novament amb BiciCultura BCN, organitzant rutes en bicicleta per conèixer la ciutat de L’Hospitalet, vinculades al QuintoTapa, previstes pels dies 12 i 13 de març.

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) • Patrocinador: Moritz Barcelona • Col·laboren: Ajuntament de L’Hospitalet, Rúbrica Produccions, Viu L’Hospitalet, Uiku.
 
+ Informació: www.quintotapa.cat • Facebook: .com/agtbaix • Twitter @agtbaix • Instagram @quintotapa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here