L’Auditori del Palau Falguera acollirà el divendres 26 de febrer, a les 21.30 h, un concert a càrrec d’un trio musical integrat per tres artistes argentins de renom com són Marcelo Mercadante, Gustavo Battaglia i Ana Rossi

El concert, sota el nom “2+2=3”, serà també l’acte de presentació de la Setmana de la Poesia 2016 que es durà a terme a la ciutat del 10 al 21 de març.
En el marc del concert es farà la presentació de dos treballs discogràfics de Marcelo Mercadante, intèrpret d’un dels instruments més característics de la música argentina, el bandoneó. 

Així, d’una banda, Mercadante presenta “Del ancho río”, el disc que ha fet conjuntament amb la cantant Ana Rossi. Plegats, fan un recorregut a través del temps, des de Gardel fins a l’actualitat, passant per les grans obres de tango fins a les composicions de Mercadante i el poeta Pablo Marchetti. 

D’altra banda, l’espectacle també suposarà la presentació del disc “Cortita y al pie”, treball que ha unit Mercadante i el guitarrista de tango Gustavo Battaglia, a través del qual presenten un tango en permanent renovació, fresc i actual.  

Un tast poètic

Durant l’acte es farà la presentació de la programació de la Setmana de la Poesia 2016 i de la imatge del cartell d’aquest esdeveniment, que enguany arriba a la cinquena edició. 

Com en anys anteriors, aquest festival cultural es durà a terme en diferents espais de la ciutat, tant equipaments municipals com espais privats, per posar en relleu la poesia com un gènere literari que potencia la sensibilitat humana i enriqueix el desenvolupament de les persones. 

La Setmana inclourà una quinzena de propostes com recitals de poesia, sessions musicals i altres activitats en què hi haurà una fusió d’arts. 

La Setmana de la Poesia de Sant Feliu està organitzada per l’Ajuntament, la Biblioteca Montserrat Roig i l’Associació literària La Mordida, amb la col·laboració de gairebé una vintena d’entitats i establiments (Els Pagesos, Ateneu-USLA, El Parlament, Llibreria Barra Llibre, Aula de Música i Teatre, Contrapunt Poètic, Viena Edicions, etc.).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here