El punt de trobada serà la pl. de la Vila, avui dissabte a les 11 h, per anar a Barcelona

Avui dissabte dia 27 de febrer tindrà lloc la Marxa europea pels drets de les persones refugiades, a les 12 h davant la seu de la Comissió Europea a Barcelona (Pg. de Gràcia, 90). 

Aquesta marxa es farà el mateix dia a diverses ciutats europees per demanar a les autoritats i governs un canvi de política i una resposta activa i urgent davant la greu crisi humanitària de les persones refugiades. 

També se’ls reclamarà l’adopció d’accions per obrir rutes segures per a totes aquelles persones que necessiten protecció. 

La Comissió del Prat amb les Persones Refugiades convoca a la ciutadania a sumar-se a aquesta marxa, amb una sortida conjunta des del Prat. El punt de trobada serà a les 11 h a la pl. de la Vila. 

El Prat, com a Ciutat Defensora dels Drets Humans i Ciutat Refugi, no vol deixar passar aquesta oportunitat per expressar la seva indignació i reclamar accions efectives i contundents, davant de l’abandonament que pateixen les persones refugiades i del creixent racisme i xenofòbia a les societats europees.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here