La Laura Arnau ha guanyat la 3a edició del concurs de cartells de la Fira de Sant Isidre i la Mostra d’Entitats. La seva obra servirà per fer difusió d’aquest acte de la ciutat que se celebrarà els propers 14 i 15 de maig

La Fira de Sant Isidre de Viladecans va complir l’any passat 45 anys d’història, convertida en un aparador de l’activitat econòmica i social de la ciutat. 

Juntament amb la Mostra d’Entitats, que ara farà 15 anys, és un punt de trobada de la vida viladecanenca en què es pot gaudir de tallers, xerrades, espais comercials, estands, etcètera, per conèixer l’activitat que es realitza al municipi i que enguany es celebrarà els propers 14 i 15 de maig.

La Laura Arnau ha estat la guanyadora d’aquesta 3a edició del concurs de cartells de la Fira de Sant Isidre i la Mostra d’Entitats. El certamen també inclou un segon premi que ha estat per la Cristina Orozco i un tercer que ha aconseguit l’Eugenio Jiménez.

El concurs també guardona als guanyadors amb vals de compra en botigues de Xarxa Comercial i entrades per els equipamientos municipals  Atrium (teatre) i Podium (gimnàs).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here