El 2015 va va ser un gran any per al marxador d’Esplugues ja que es va declarar campió juvenil d’Espanya en diverses categoríes. Aquest 2016 ja ha començat amb èxits, ja que el 7 de febrer es va proclamar campió de Catalunya júnior de marxa en ruta, en la prova de 10 km

El 2015 no se li oblidarà fàcilment al marxador espluguenc Kevin Cerro, nascut al maig de 1998, ja que en el seu primer any de juvenil va quedar campió d’Espanya de la seva categoria a l’aire lliure en 10 km així com campió de Catalunya a l’aire lliure (10.000 metres) i en pista coberta (3.000 m), i subcampió de Catalunya absolut en 5 km.

Aquests excel·lents resultats li van valer a Cerro, que competeix amb el Cornellà Atlètic, disputar els Campionats del Món juvenils d’atletisme a Cali (Colòmbia), on va quedar en el lloc 22 representant a Espanya.

Aquest any ja ha començat amb èxits, ja que el 7 de febrer es va proclamar campió de Catalunya júnior de marxa en ruta, en la prova de 10 km celebrada a Badalona (amb un temps de 46 minuts 56 segons). 

Com tot atleta que destaca a la seva edat, somia a competir algun dia en uns Jocs Olímpics, però de moment els reptes per a aquest any de Kevin Cerro -que alterna els entrenaments amb els seus estudis a l’Institut Joaquim Blume d’Esplugues- són aconseguir medalles en els Campionats d’Espanya i guanyar-se una plaça amb la selecció espanyola per participar a la Copa del Món de marxa i en el Mundial júnior d’atletisme.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here