Turisme de la Diputació de Barcelona, sota la marca turística “Barcelona és molt més”, participa, aquest cap de setmana a Sant Sebastià, al Saló de l’Evasió i el Turisme (Sevatur), la Fira de les Vacances

Per tercera vegada consecutiva, Turisme de la Diputació habilitarà un estand institucional sota el lema “Barcelona és molt més” per presentar l’oferta turística de les comarques de Barcelona, inclosa la ciutat comtal.

En aquesta edició però, participaran dins de l’estand però amb mostrador i imatge pròpia els municipis de Castelldefels i Vilafranca del Penedès.

Així, avui primer dia de fira a les 12:30 hores, el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels oferirà als assistents una degustació gastronòmica amb la Carxofa Prat, com a producte protagonista i al llarg de la fira, Vilafranca del Penedès oferirà catànies als assistents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here