Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà!

Del 6 de març a l’1 de maig, el Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat acull la mostra “Intimitats. La roba interior del segle XIX al XXI”, produïda pel Museu de Badalona i Cultura de la Diputació de Barcelona. Aquest repàs al món de la roba interior evidencia les profundes transformacions socials, econòmiques, tecnològiques, estètiques i del sistema de valors dels últims 200 anys. La inauguració tindrà lloc diumenge, a les 12h.

 

Foto: Cultura / Diputació de Barcelona

 

A “Intimitats…” es mostren sobretot peces quotidianes que s’han escollit precisament perquè són molt representatives de la societat i dels seus criteris morals. Encara que no s’ha ignorat la roba interior masculina, és innegable el predomini de la femenina, que ha canviat molt més d’acord amb els rols que la societat ha atribuït a cada gènere. L’abast de l’exposició és ampli i universal: una reflexió sobre el cos com a instrument de projecció social i sobre la fina línia que, segons el moment i la personalitat de cadascú, marca on comença i on acaba la intimitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here