Alumnes del màster europeu en planificació territorial i gestió ambiental visiten la ciutat

La gestió ambiental de Sant Andreu de la Barca, l’equilibri entre les grans infraestructures que hi ha a la ciutat i la qualitat de vida de les persones i les seves zones verdes són motiu d’exemple pels estudiants del màster europeu en planificació territorial i gestió ambiental.

Un grup d’alumnes de la UB ha visitat a ciutat i s’han pogut reunir amb l’alcalde, Enric Llorca, que ha explicat als joves les polítiques que es duen a terme a Sant Andreu de la Barca en favor de la qualitat de vida de les persones, l’increment i manteniment de les zones verdes, la limitació del creixement i la recuperació de zones naturals.

Els alumnes d’aquest màster han visitat diverses zones de la localitat, com ara el parc que s’ha fet aprofitant les pantalles acústiques que minimitzen l’impacte acústic que provoca el trànsit de l?autovia A2.

Sant Andreu de la Barca treballa des de fa anys amb la finalitat d’integrar el medi ambient en la planificació urbanística amb l’objectiu de tenir una ciutat saludable i sostenible, unes accions que han merescut el reconeixement d’entitats nacionals i internacionals i que han convertit la nostra ciutat en un referent en aquest àmbit.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here