Demà 8 de març, Dia internacional de les Dones, l’Ajuntament retrà homenatge públic a les dones que visquin i/o treballin o hagin treballat a Sant Boi com a professionals de la sanitat de la salut mental: auxiliars clíniques, metgesses, psicòlogues clíniques i infermeres

Les persones interessades ho han comunicar abans del 23 de febrer a protocol@santboi.cat o al telèfon 93 635 12 26

Blog d’igualtat Sant Boi 

Ja podeu consultar la programació del 8 de març Dia Internacional de les Dones, amb totes les activitats i accions de diverses associacions i institucions. Hi trobareu exposicions, xerrades, tertulies, conferències… i moltes altres activitats.

Dinar intercultural

Com ja es tradició des de fa molts anys, l’Associació de Dones El Farah i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb la col·laboració del Consell Municipal de les Dones organitzen el Dinar Intercultural. Enguany tindrà lloc a Can Masallera el dimecres  2 de març a les 14h. El preu de les tiquets és de 3€ i els podeu adquirir al CRDD.

Ofrena floral al monument de la dona treballadora

El dimarts 8 de març a les 16,30h tindrà lloc al C/Eduard Toldrà, s/n (Barri Ciutat Cooperativa- Molí Nou) la lectura del manifest i l’ofrena floral al monument de la dona treballadora.

Commemoració del Dia Internacional de les Dones

Enguany, es farà l’homenatge a les dones del municipi que treballen o hagin treballat, des de l’àmbit sanitari, en el camp de la salut mental. L’acte tindrà lloc el dimarts 8 de març a les 18,30h a Can Masallera (c/Mallorca, 30)

Cinefòrum: Sufragistas

Dirigidia per Sara Gavron aquesta película ens parla del moviment sufragista que va néixer a Anglaterra en vigílies de la Primera Guerra Mundial (1914-1918). La majoria de les sufragistes no procedien de les classes altes, sinó que eren obreres que veien impotents com les seves protestes pacífiques no servien per a res. Llavors es van radicalitzar i, en la seva incansable lluita per aconseguir la igualtat, es van arriscar a perdre-ho tot: la feina, la casa,els seus fills i filles i la seva vida.

El cinefòrum tindrà lloc a les 18h el dijous 10 de març als Cinemes Can Castellet (C/Jaume I, 32).
L’entrada a la projecció es farà a travès d’invitacions que podeu recollir al Centre de Recursos i Documentació de les Dones 
Horaris d’Atenció al públic i Contacte
Matins: Dimarts i Dijous de 10 a 13h
Tardes: Dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h
Adreça: c/Ebre, 27, Edifici Can Jordana
Telèfon de contacte: 93 635 12 00 ext: 156
Email: crdones@santboi.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here