Per a la regidora de Via Pública, Eva López, la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) “és una bona notícia per a la nostra ciutat i tenim la tranquilitat que definitivament no es podrà atorgar de nou la llicència d’activitat al establiment Riviera ja que el Tribunal Superior de Justícia aixi ho dictamina”

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelldefels va rebre el passat 10 de març la sentència del Tribunal Superior de Justícia en la qual comunica que desestima el recurs d’apel·lació interposat per la representació processal del “Restaurant Hotel Riviera” contra l’auto del 18 de desembre de 2014 del Jutjat de lo Contenciós-Administratiu núm 16 de Barcelona.

L’Hotel Riviera i el Club Saratoga van ser clausurats per l’Ajuntament el 2014, en base a la normativa que permet retirar la llicència municipal si l’immoble manté dos anys d’inactivitat. La retirada de la llicència és ferma en el cas del Saratoga, que en cap cas pot reobrir el negoci.

Pel que fa al Riviera, l’empresa va presentar un recurs que, a parer de l’Ajuntament, contenia un defecte de forma, per la qual cosa va ser impugnat pels serveis jurídics municipals. Aquesta impugnació es basa en qué el recurs va ser presentat per l’administració concursal que tenia intervinguda aquesta empresa i per un soci accionista del Riviera. L’Ajuntament entèn que no eren els representants legals autoritzats per presentar aquest recurs.

 Ara el TSJC ha desestimat finalment aquest recurs d’apel·lació que demanava la restitució de la llicència d’activitat per a l’Hotel Riviera.

D’altra banda, l’ordenança de Civisme i de l’Ús de l’Espai Públic de Castelldefels impedeix que puguin obrir nous establiments dedicats a la prostitució. La normativa estableix que no es concedirà cap llicència d’obertura per establiments de pública concurrència on s’exerceix la prostitució si no respecten dos supòsits.

En primer lloc, estar a una distància mínima de 3.000 metres en línia recta, respecte als centres docents i aquells locals de lleure destinats a menors d’edat o que per la naturalesa de l’activitat comporti l’assitència de menors. En segons lloc, guardar aquesta distància entre dos locals dedicats a aquesta activitat. Aquestes restriccións impideixen a la pràctica cap nova obertura.

Per a la regidora de Via Pública, Eva López, la decisió del tribunal “és una bona notícia per a la nostra ciutat i tenim la tranquilitat que definitivament no es podrà atorgar de nou la llicència d’activitat al establiment Riviera ja que el Tribunal Superior de Justícia aixi ho dictamina”. López ha afegit en aquest sentit que “amb això es tanca definitivament aquest expedient”.

 

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here