Avui 19 de març, el Baix Llobregat se suma a la iniciativa de l’Hora del Planeta per denunciar els perills del canvi climàtic. A més de les llars que particularment se sumin a la iniciativa d’apagar la llum entre les 20:30 i les 21:30 d’aquest dissabte, diverses localitats de la comarca apagaran els llums d’edificis emblemàtics 

És el cas de Cornellà, per exemple, que apagarà els llums de la Torre de la Miranda, el Castell de Cornellà i els fanals de la Casa Consistorial per sumar-se a aquesta Hora del Planeta. 

També ho farà Esplugues que apagarà les llums de set monuments, sis fonts, cinc façanes -les de Casa de la Vil·la, Can Tinturé, Casa Termes i l’Església- i el pont de vianants sobre el parc dels Torrents.

Castelldefels també tornarà a participar en aquesta iniciativa amb l’apagada de l’enllumenat ornamental del Castell i de la plaça de les Palmeres. L’apagada a Castelldefels es produirà, de fet durant més hores, ja que aquests enllumenats romanen apagats des d’ahir, fet que farà que ho estiguin tres nits senceres: la d’ahir divendres 18, avui dissabte 19 i demà diumenge 20. 

La WWF ofereix, al web horadelplaneta.es, més informació i algunes idees i materials per celebrar aquesta mobilització mundial. A través d’aquest web, també promou adhesions de particulars, empreses i, fins i tot, restaurants. 

La jornada està organitzada per WWF (World Wildlife Foundation) per conscienciar la població sobre els perills del canvi climàtic; l’hora oficial d’apagada és entre les 20:30 i les 21:30 hores i tothom s’hi pot sumar.
Arreu del món, a 7.000 ciutats també s’apagaran els llums de monuments, carrers, empreses i llars, implicant a uns mil milions de persones per prendre consciència del problema i conèixer la importància de la nostra participació en la defensa del medi ambient, i per demostrar que, actuant tots junts, tots podem formar part de la solució al canvi climàtic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here