Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà!

Arriba la desena edició de l’Escarxofa&Jazz amb un cartell musical i gastronòmic de luxe:The Excitements, Victor Branch, Saphie Wells & The Swingcats, Balkan Paradise Orchestra, posaran la música a la jornada mentre que l’entitat gastronòmica i cultural de Les Escarxofes del Prat cuinaran un arròs de la muntanya del Delta amb carxofes.

Els tiquets per al dinar es podran comprar a partir del 16 de març de forma anticipada a El Bar de La Capsa, L’Artesà, el Lloro o La Porta del Delta i, sinó, el mateix diumenge durant l’Escarxofa&Jazz. El preu dels tiquets per dinar és de 7€. a més de l’arròs, l’entitat oferirà entrepans i carxofes a la brasa.

The Excitements

The Excitements és una de les bandes amb més projecció de casa nostra gràcies al seu impecable i contundent rhythm and blues que s’apropa al soul i als sons de la música negra. La qualitat musical es conjuga a la perfecció amb un directe que és un terratrèmol sonor incapaç de deixar ningú indiferent.

Victor Branch

Tot i la seva joventut el seu nom comença a ressonar amb força en l’escena musical. I és que Víctor Branch treu el seu primer disc aquest 2016, Introspective, un treball molt influenciat pels sons Motown, soul, pop i funk, amb connexions amb els sons afroamericans més jazzeros i blueseros. Un directe ple de versions i cançons pròpies que aborden temes diversos, tot guiat per la veu màgica d’aquest jove.

Saphie Wells & The Swingcats

Saphie Wells & The Swing Cats ens presenten un repertori deswing recordant temes clàssics del jazz en un format acústic i original. Billie Holiday, Ella Fitzgerald o Chet Baker són alguns dels músics als qui aquesta banda retrà un bon homenatge a l’Escarxofa&Jazz.

Balkan Paradise Orchestra

Aquesta Fanfàrria femenina de música balcànica és única en la seva espècie. Elles són vuit instrumentistes de vent i percussió que disparen melodies frenètiques i ritmes trepidants per animar l’Escarxofa&Jazz i fer que la música no pari de sonar a la Plaça Joan Garcia-Nieto!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here