Dimarts 29 de març l’alcalde, Isidre Sierra, rebia de mans dels Mossos d’Esquadra el requeriment sobre el suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat se suma aquesta setmana als municipis que estan sent investigats per l’Audiència Nacional per haver manifestat el seu suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya amb la que s’inicia el procés de desconnexió amb l’estat. L’alcalde, Isidre Sierra, rebia ahir 29 de març el requeriment que realitza el tribunal espanyol a través dels Mossos d’Esquadra. En ell l’Audiència Nacional demana disposar de tota la informació relacionada amb la moció aprovada pel ple municipal com l’acta del ple i qualsevol enregistrament que pugui haver al respecte.

En aquest sentit l’alcalde ha mostrat la seva sorpresa afirmant que “no penso arronsar-me. Demanaré explicacions ja que, a més, es dóna la circumstància de que per una errada administrativa de la secretaria de l’Ajuntament no s’ha notificat aquest acord del ple, per la qual cosa no és vigent. Això vol dir que ni tan sols s’ha comprovat a l’hora de fer el requeriment si és efectiva o no la moció. Crec que aquest fet anecdòtic deixa ben a les clares que en tota aquesta qüestió el que s’amaga és la utilització política de l’Audiència Nacional com a instrument de pressió”.

D’altra banda Sierra també manifestava la seva intenció de participar activament en la concentració convocada aquest divendres 1 d’abril, a les 11 h, a la plaça del Rei de Barcelona per l’Associació Catalana de Municipis, l’Associació de Municipis per la Independència, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per mostrar el seu suport als ajuntaments assetjats judicialment.

1 COMENTARI

  1. […] Begues és precisament un dels ajuntaments del Baix Llobregat que han rebut un requeriment per part de l’Audiència Nacional per tal de proporcionar tota la informació disponible com una confirmació de l’aprovació de la moció de suport, la data de l’acord o el nom de les persones que hi van votar a favor. A Begues es va sumar fa poc Sant Climent de Llobregat. […]

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here