El proper cap de setmana, tres dels carrers més cèntrics de Sant Esteve Sesrovires acolliran un mercat medieval, que comptarà amb 50 parades d’artesania i productes d’alimentació. La fira medieval obrirà els dies 9 i 10 d’abril, de 10.00 a 20.00 hores

A més de poder visitar i realitzar la compra, els visitants també podran gaudir amb activitats pensades per al públic infantil, com ara tallers i atraccions. Un mag de l’Edat Mitjana recorrerà la fira per deixar embadalits petits i grans amb els seus trucs d’il•lusionisme. Altra dels atractius del Mercat medieval serà la mostra d’oficis antics.

Les diferents parades i activitats estaran ubicades als carrers Pau Costas, Sant Joan i a la plaça Xic Mateu.

Tres Tombs

El diumenge, el mercat medieval coincidirà amb la celebració de la tradicional festa dels Tres Tombs, on hi ha prevista la participació de carros i cavalls arribats des de diferents punts de la comarca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here