Aquesta caminada s’organitza des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelldefels, amb la col·laboració del Centre Excursionista Roca Negra, amb l’objectiu de promoure el gaudi a la natura i el coneixement de l’entorn natural de la ciutat

Com en anteriors edicions els participants poden descarregar gratuïtament l’app mòbil de Natura Local. Aquesta aplicació facilita informació d’interès sobre els punts pels quals transcorre la ruta. Es recomana descarregar l’aplicació i la ruta abans de la data de la sortida.

Les persones interessades en participar poden realitzar la inscripció al formulari en línia que trobaran al web de l’Ajuntament. És important haver llegit i acceptat la normativa i els riscos que comporta la inscripció i tenen fins el 8 d’abril a les 12 del migdia per inscriure’s.

La caminada està considerada de dificultat “mitjana”, segons els criteris utilitzats en senderisme. Tenint en compte la distància recorreguda, el desnivell acumulat i la temperatura del lloc per on transcorre, aquesta ruta està recomanada per a persones acostumades a caminar.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here