L’esdeveniment combina al llarg de la jornada el tast de cerveses amb la música en directe

Aquest proper dissabte 16 d’abril Begues celebra a la plaça de l’Ateneu la Fira de la Cervesa Artesana en la seva quarta edició. Des de les 11 fins a les 23 h totes les persones que s’apropin tindran la possibilitat de degustar una dotzena de cerveses de proximitat.

Entre elles, i com no pot ser d’una altra manera, es troben dues produïdes al municipi com són Dolina-Begues i Encantada. De la mateixa manera participen també tres restaurants beguetans: El Cim, Arrels i Montau.

Més enllà de les cerveses la música serà l’altra gran protagonista de la jornada amb la participació de grups en directe. Així està programada la participació de bandes  com Shake, The Chronicles, Combo Escola de Música de Begues, Soulkillers, La Birra Band i el grup d’homenatge a U2, Please.

Pel que fa a la resta del programa es troba també inclosa la possibilitat de visitar la Cova de Can Sadurní. En aquest jaciment s’han trobat evidències d’elaboració i consum de cervesa durant els inicis del Neolític Mitjà, el que suposaria aquesta és la cervesa més antiga de la que es té constància a Europa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here