I és que part dels beneficis obtinguts en la recaptació d’entrades es van destinar a Creu Roja, per tal que aquests diners es puguin dedicar a ajudar als refugiats sirians

En total hi van assistir un total de 700 persones a la representació, que amb la compra de la seva entrada van ajudar a aquesta finalitat solidària. La xifra final encara no es coneix, ja que per conèixer els beneficis s’ha de calcular tota la despesa que es genera en una representació.

En tot cas, per Isabel Canals, Presidenta adjunta de Creu Roja al Baix Llobregat, només el fet de poder donar a conèixer la iniciativa a tots els col·laboradors i al públic assistent a la representació, ja val la pena, atès que és una manera de fer créixer la solidaritat entre la ciutadania.

Pel President de La Passió, Sam Carrique, ha estat molt fàcil treballar amb Creu Roja, atès que les dues entitats sempre han estat solidàries, i sempre que ha estat necessari han col·laborat. I en aquest sentit, es mostrava convençut que sempre que fos necessari mantindran col·laboracions d’aquestes característiques.

Destacar que encara queden dues representacions de La Passió, els dies 24 d’abril i 1 de maig a les 10:15h. Més informació: www.lapassio.cat

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here