A través d’aquest organisme, es podrà amplificar la difusió de les activitats que es fan i aprofitar sinergies i suports comarcals

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha aprovat la seva integració al Consorci de Turisme del Baix Llobregat per tal de potenciar la coneixença del municipi, i de les seves activitats, cap a l’exterior. A través d’aquest organisme, es podrà amplificar la difusió de les activitats i atractius turístics del municipi i, al mateix temps, aprofitar les sinergies, recursos i suports comarcals en l’àmbit de la promoció turística.

L’adhesió al Consorci de Turisme del Baix Llobregat va ser validada per la unanimitat del ple en la darrera sessió ordinària. La integració de l’Ajuntament al Consorci implicarà una aportació anual municipal per contribuir al desenvolupament de les activitats del Consorci i que per aquest 2016 ascendeix a 1.268 euros.

El regidor de Turisme, Pep Massana, va explicar en la sessió que “a nivell de municipi ens interessa formar part del Consorci de Turisme del Baix Llobregat per la difusió i propagació que fan de totes les activitats a través dels seus canals i via ràdio, premsa i revistes del consorci”. Alhora, va assenyalar que el Consorci dóna també suport a l’organització d’esdeveniments turístics -com ara fires, per exemple-, i realitza activitats de promoció dels atractius turístics de la comarca adreçades a col·lectius concrets -com escoles, famílies o empreses- i dels productes gastronòmics de la zona.

Un dels altres projectes en què està immers el Consorci, i que atès l’entorn de Castellví és de gran interès per al municipi, és el del camí que voreja el riu Llobregat.

Per Castellví hi passa un dels seus afluents principals, l’Anoia, que també es voldria potenciar com a part d’aquest recorregut amable per l’entorn fluvial. “Haurem de decidir quin dels nostres camins serà el ‘camí del riu’”, assenyala Massana, que afegeix que “d’aquesta manera, promocionarem el nostre poble, els nostres comerços i els nostres restaurants”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here