L’olotí Nan Oliveras va guanyar la cursa mentre que Jordi Garcia i Genis Grau van ser segon i tercer respectivament

El Canal Olímpic de Catalunya va acollir el passat 17 d’abril la cinquena edició del Fasttriatlón Canal Olímpic de Catalunya, una prova ja consolidada en el panorama català d’aquest esport.

Més de 500 triatletes van participar a la competició que comptava un cop més amb dues modalitats diferents: la coneguda com “Sprint”, amb alguns dels millors triatletes del circuit català i nacional, i la “SúperSprint”, més indicada per a triatletes que estan començant a gaudir d’aquest esport.

Oliveras s’imposa a la “Sprint” del V Fasttriatlon de Castelldefels

El triatleta olotí Nan Oliveras es va imposar amb un crono de 54’47” en la modalitat “Sprint” del triatló organitzat pel seu equip, el Fasttriatlon, al Canal Olímpic de Castelldefels. Era el gran favorit i no va decebre. Es va situar en posicions capdavanteres des del principi i va donar l’estocada final en la cursa a peu. La segona plaça va ser per a Jordi Garcia amb un temps de 54’59”, mentre que Genis Grau va completar el podi en finalitzar la cursa en 56’11”.

Les distàncies que es feien en cadascuna de les categories eren 750 metres de natació, 21 quilòmetres de bicicleta i 5 d’atletisme, en el cas de l’ “Sprint”, i 400 metres de natació, 14 quilòmetres de bicicleta i 2,5 d’atletisme en el cas del “SúperSprint”.

Les proves de natació i atletisme van transcórrer dins de les instal·lacions del Canal, mentre que la prova ciclista va discórrer per un circuit extern.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here