Del 7 al 22 d’abril – 27 participants – 45 tapes

• 30 mil tapes servides durant els primers 12 dies de ruta.

• La ruta de Tapes més important de Carxofa que es fa a Catalunya afronta la darrera setmana amb la celebració del Fira Tapa Carxofa.

Fins al 22 d’abril s’està duent a terme la 7a edició del QuintoTapa, amb la Carxofa Prat com a protagonista. És la única ruta de tapes que converteix la Carxofa Prat en argument gastronòmic per servir durant 16 dies a bars i restaurants del Prat de Llobregat.
 
Amb 30 mil tapes servides durant els 12 primers dies es vaticina rècord de participació respecte a l’anterior edició del QuintoTapa Carxofa prat. El repte gastronòmic dels restauradors participants és servir la Carxofa Prat en format Tapa de manera ràpida i sense haver de processar-la en excés.

Aquest any s’han seleccionat un total de 27 tapes amb Carxofa Prat i 45 si es comptabilitzen les Tapes de la Casa, acompanyades amb un Quinto Moritz/aigua [2,5 €] i la Tapa Carxofa Prat [3 €].


#QTCP16 i #FiraTapaCarxofa16

A falta d’una setmana de celebrar-se el Fira Tapa Carxofa [23 i 24 d’abril] la gran trobada al Prat, festa que celebra cada any pels vols del final de la temporada de la Carxofa començarà l’endemà que acabi el Quinto Tapa Carxofa Prat. 

Serà la darrera d’una serie d’accions gastronòmiques que han posicionat el Parc Agrari, el Prat i les poblacions del Baix Llobregat com una de les zones dinamitzadores de la cuina que respecta el producte de Km0 a Catalunya.

El QuintoTapa Carxofa Prat manté intacte el seu propòsit inicial: descobrir les possibilitats culinàries de la Carxofa Prat, unir productors i restauradors i expandir el atractius turístics del Prat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here