Arriba Sant Jordi i, amb les celebracions de la diada, que enguany cau en dissabte, s’enceta un dels períodes més intensos en activitats festives a Esplugues

Per obrir boca, aquest divendres 22 al matí, la gent gran té un recital de poesia al Centre Municipal Puig Coca. A la tarda, el Museu Can Tinturé organitza el taller de manualitats Un drac de colors, on els nens i nenes podran fer un drac amb fang de colors.


Diada de Sant Jordi

La plaça Santa Magdalena acull dissabte 23 la Fira del Llibre i de la Rosa on, d’11 a 12 hores, es farà una lectura de textos en català i, a les 18 hores, una lectura de poesia oberta a tothom. Als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas es faran tallers infantils relacionats amb la llegenda de Sant Jordi i un concert de la banda d’adults de l’Escola Municipal de Música (13 h) així com un contacontes (18 h). 

El Museu Can Tinturé també organitza un contacontes (12 h) i posarà a la disposició de les famílies amb infants de 3 a 7 anys el llibre en préstec Un museu ple de rajoles, per fer una visita ‘il·lustrada’ al museu.

A les 19 hores, la Secció Sardanista de l’Avenç farà la ballada de sardanes a la pista de l’Avenç amb l’acompanyament de la Cobla Baix Llobregat. A les 20.30 hores, l’Esbart Vila d’Esplugues presenta el Gran Espectacle Musical de Sant Jordi al parc Pou d’en Fèlix.

Abril literari

El grup de Tradicions i Costums (TiC) d’Espluga Viva s’ha proposat d’allargar la celebració de la diada a tot el mes amb l’Abril Literari, amb activitats com un concurs literari, homenatge a Caterina Albert (Víctor Català) (dimecres 27, 20 h) o la presentació del llibre del performer Florenci Salesas “Matar ningú” durant la que també es projectarà algun clip del séu disc “La teoria dels forats blancs”(dijous 21, 20 h).

Activitats al maig

La Fira d’Entitats, la Fira de la Salut i la Festa de la Solidaritat i del Comerç Just tindran lloc el diumenge 8 de maig a la rambla del Carme. El dissabte 21 se celebra la Nit Esotèrica amb correfocs previs als carrers Àngel Guimerà, l’Església i Montserrat. 

Finalment, les celebracions de Primavera es tancaran amb la Festa de les Rodes, que tindrà lloc diumenge 22 de maig de 10 a 14 hores, amb skates, bicicletes i patins.

2 COMENTARIS

  1. Rebut! Ara mateix ho modifiquem! Gràcies per l’aclariment. Cordialment, L’Equip d’elBaix.cat

  2. Bon dia, Sóc Florenci Salesas i vull aclarir que NO faré un concert sinó una presentació del meu llibre “Matar ningú” i, de passada, projectarem algun clip del meu disc “La teoria dels forats blancs”. Res més. L’aclariment crec que és important, perquè el públic no ha d’esperar el que no trobarà. Gràcies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here