Enguany els cartells han estat triats a través d’un procés de participació al qual han pres part més de 500 persones

Demà dijous 21 d’abril, i en el marc de les activitats programades per la diada de Sant Jordi, es donaran a conèixer els dos cartells que enguany serviran per a anunciar la celebració de la 40a Exposició de Cireres de Sant Climent de Llobregat.

En aquesta ocasió es dóna la circumstància que la tria s’ha realitzat mitjançant un procés de participació ciutadana a proposta de la comissió organitzadora de l’esdeveniment. Un total de 187 persones han emès el seu vot durant l’exposició dels cartells participants al concurs d’adults que acollia el Casal de Cultura municipal i 326 persones han participat en la tria del cartell guanyador del concurs infantil a la Sala de Lectura Sant Jordi.

L’acte de lliurament de premis, que es celebrarà a partir de les 6 de la tarda a la Sala de Lectura Sant Jordi, inclourà també una lectura de poemes escrits per autors i autores locals al voltant de la cirera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here