Aquesta iniciativa omplirà aquest 22 d’abril l’equipament cultural i la plaça situada a l’exterior de la Biblioteca de tota una sèrie d’activitats per a tota la família en un dia en que també celebra el quart aniversari de la seva posada en marxa

La Biblioteca Ramón Fernàndez Jurado serà l’escenari aquest divendres 22 d’abril de la quarta edició de la Revetlla de Sant Jordi. Aquesta iniciativa omplirà l’equipament cultural i la plaça situada a l’exterior de la Biblioteca de tota una sèrie d’activitats per a tota la família. Entre elles, una xocolatada popular, l’hora del conte especial (amb “La princesa i el drac”), les actuacions musicals del Quartet Assai i l’escola musical Melomaniaks, la representació teatral a càrrec de Performing Arts (“Shrek” i “Hairspray”) o la mostra de dansa del 3r concurs de coreografia i dibuix amb l’Escola Municipal de Dansa.

La Revetlla de Sant Jordi va néixer com una iniciativa de les biblioteques públiques de tota Catalunya per tal de crear una festa en què hi tinguessin cabuda actes diversos relacionats amb el món del llibre, la lectura i les biblioteques. Una convocatòria que es consolida amb la seva quarta edició, s’estén arreu del territori a través de 148 biblioteques públiques i bibliobusos i en la que la Ramón Fernàndez Jurado hi participa des del primer any.

El programa d’activitats de la Revetlla de Sant Jordi és el següent:
17 h Xocalatada per tothom a la plaça davant de la Biblioteca
17.30 a 20 h Photocall en commemoració de l’Any Roald Dahl
17.30 a 18 h Ball de bastons i taller de castells a la plaça amb l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels
17.30 a 18 h Benvinguda musical amb el Quartet Assai (amb música de Vivaldi, Bach i Handel). Al vestíbul
18 h L’hora del conte especial “La Princesa i el drac”, a càrrec d’Aula Teatre. A la Plaça davant de la Biblioteca
18.15 a 18.30 h Mostra de dansa, a càrrec de Petit Ballet Corporal. A la Sala Margarida Xirgu
18.15 h Lliurament de premis del concurs de Relats curts “Joci Jove 2016”. A la planta 1
18.30 a 20 h Mostra de dansa del “3r Concurs de Coreografia i dibuix”, a càrrec de l’Escola Municipal de Dansa de Castelldefels. A la Sala Margarida Xirgu
18.30 a 20 h Teatre musical “Shrek” i “Hairspray”, a càrrec de Performing Arts, Escuela de Artes Escénicas Internacional de Castelldefels. A la planta 1
18.30 a 19.30 h Concert “Melodies & Melomaniak”, a càrrec de l’escola musical Melomaniaks. A la Terrassa de la planta 1 (en cas de pluja es traslladarà a la zona de revistes a la planta 0)

I els tallers
18 a 20 h “Fem punts de llibre del IV Aniversari de la Biblioteca”. Al vestíbul
18.30 a 20 h “Impressió en 3D divertida: personalitza els teus personatges de Sant Jordi amb làser”, amb Tinkerers Lab. Sala Taller infantil.

La jornada comptarà també amb els gegants, els capgrossos i el Gar-i-got al vestíbul de la Biblioteca.
La Biblioteca vol que les persones que s’apropin a la celebració hi participin fent-se una foto i compartint-la amb l’etiqueta #revetllasantjordi Des de l’organització també s’informa que, en cas de pluja, totes les activitats en les que sigui possible es traslladaran a l’interior de l’equipament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here