L’Ajuntament de Sant Feliu, amb la col·laboració del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, organitza el diumenge 8 de maig una passejada guiada fins a la darrera vinya en actiu de Sant Feliu, amb observació dels ceps i explicació del conreu de la vinya. Es tracta d’una activitat que s’inclou en el marc de les VII Jornades intermunicipals de la Vinya i el Vi a Collserola
L’activitat consisteix en un recorregut guiat de 3 hores de durada que s’iniciarà a les 10 del matí a la cantonada del carrer Mataró amb el carrer Granollers, a tocar de l’accés al golf de Can Cuiàs. 

Durant la passejada, l’ornitòleg Sergi Salas ajudarà els assistents a reconèixer els ocells que habiten les vinyes i els seus entorns. L’activitat inclou una visita a una petita bodega artesanal i un tast de vi.

Per participar a la passejada, que és gratuïta i oberta a tothom, cal inscriure’s prèviament. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través del web municipal fins al mateix 8 de maig. Per a més informació podeu trucar al 93 685 80 00.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here