Un total de 47 treballs literaris han participat en aquesta vuitena edició, on la finalista va ser “La memòria del camaleón”, d’Anna López (Sant Joan Despí)

A més de l’ajuntament organitzador, Sant Boi de Llobregat, han participat en aquesta edició: Begues, Castelldefels, Esplugues, Gavà, El Prat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

El Premi Literari Delta és un certamen literari que té com a principals objectius visibilitzar, donar a conèixer i fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per les dones, així com encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en la literatura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here