La campanya de promoció de l’economia local Dies Bojos a Sant Boi celebrarà la cinquena edició el divendres 6 i el dissabte 7 de maig. Comerços, hotels, restaurants, concessionaris de cotxe, cinemes, museus i complexos esportius de la ciutat, entre altres, proposen múltiples ofertes, descomptes i promocions especials per desafiar la crisi i incentivar l’economia local

Aquesta iniciativa va néixer l’any 2012 amb la finalitat de promocionar la ciutat de Sant Boi des de la vessant econòmica i d’incentivar l’economia local amb la participació de tots els sectors econòmics del municipi, integrant- los en una mateixa campanya i creant complicitats entre ells.

L’organització dels Dies Bojos respon a la voluntat d’impulsar un model de comerç urbà de proximitat, arrelat al territori i de qualitat. L’objectiu és permetre que el comerç surti al carrer, que es promocioni la venda i, sobretot, que es faci visible que Sant Boi és una bona ciutat per comprar.

Ofertes

Els comerços associats a Comerç Sant Boi, i els adherits a la campanya, faran un val de compra per l’import de l’IVA, així com altres ofertes. Els establiments aplicaran l’oferta en tots els productes menys en aquells que per les mateixes característiques restin exclosos. Només s’aplicarà l’oferta en compres al comptat i targetes de dèbit. Els vals de compra seran vàlids fins a la data que l’establiment assenyali al tiquet. Oferta no acumulable.

S’ha de trucar als hotels per fer reserva: NH (93 635 81 85), Hostal Rambla (93 640 03 97) i El Castell (93 640 07 00) .Ofereixen habitacions a 15€ (taxes no incloses). Reserves a partir del 21 d’abril i fins exhauriment d’habitacions. Caldrà identificar-se a l’hora de fer la reserva com oferta “Dies Bojos”. Oferta no acumulable.

Complexos esportius: Can Massallera, La Parellada, l’Olivera, Baldiri Aleu, Pau Gassol i Accura: Matricula Gratuïta + altres ofertes i promocions!

Per la compra d’una entrada de cinema es regalarà una paperina de crispetes + beguda petita. No acumulable a altres ofertes i promocions.

Els pàrquings municipals oferiran 2 hores d’estacionament gratuït (Baldiri Aleu, Mercat Vell i Sant Jordi).

La benzinera Repsol Can Calderon farà un rentat gratuït per proveïment de 50€ de carburant durant l’horari de 6 a 22 h.

Entrada 2×1 al museu Can Barraquer, Termes Romanes i Torre Benviure.

L’última Taberna, Cena per dos x 19, 50 €, inclou: ampolla de vi I una tapa per compartir a triar de la carta.
Cal Tino, sopar d’entrepà més patates petites, begudes gratuïtes.
Bar de Tapes, 6 i 7 de maig, donem un xec regal per consumir als següents 3 mesos del 20% de l’import gastat al sopar.
Il Pecato di Cupido, regala un val de 10 € per cada 20 € de despeses per gastar als sopar de dimecres, dijous i diumenges. Oferta no acumulable a altres i válida fins al 19 de juny.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here