El gerent de l’Àmbit Metropolità de la Regió Sanitària Barcelona, Joan Puigdollers, ha visitat, aquest migdia, les dependències de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. En la visita, l’alcalde de Martorell i president del Patronat de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu, Xavier Fonollosa, els ha traslladat la necessitat de millora urgent dels serveis assistencials de Salut a Martorell

En els darrers tres anys, l’Hospital ha fet una inversió en les obres d’ampliació i reforma integral de l’àrea del servei d’urgències amb la construcció de 7 nous boxes en el bloc quirúrgic, segons Fonollosa, “amb l’objectiu de garantir l’atenció de les persones i millorar la satisfacció dels usuaris. Per això, necessitem de forma urgent una millora dels serveis sanitaris”.

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, a través del seu president Xavier Fonollosa, ha sol·licitat a l’Àmbit Metropolità de la Regió Sanitària Barcelona que “es dediquin més recursos en el servei d’urgències perquè, darrerament, s’ha col·lapsat perquè falta un increment urgent del servei de l’activitat”, explica.

El centre hospitalari de Martorell és de referència en l’àrea d’influència del Baix Llobregat Nord, amb unes 160.000 persones usuàries. En la trobada, el director de l’Hospital, el Doctor Manuel Álvarez, ha presentat el Pla estratègic i funcional que està desenvolupant el centre i ha assenyalat els objectius a mig i llarg termini per consolidar i millorar les prestacions sanitàries.

Puigdollers, acompanyat pel Dr. Joan Parellada, director del sector sanitari Baix Llobregat Nord i Vallès Occidental Est i Oest, ha pogut conèixer in situ l’adequació dels espais i l’ampliació de l’àrea del servei d’urgències.

Reinvindica el trasllat del CUAP a Martorell

Des de finals de 2013 la Generalitat va estrenar un Centre d’Urgències d’Assistència Primària (CUAP) a Sant Andreu de la Barca, obert les 24 hores, on s’atenen patologies d’usuaris urgents, aguts i greus.

Fonollosa considera que “des de Martorell hem demanat la correcció d’un error històric perquè entenem que, per un sentit de concentració hospitalària, el CUAP hauria de ser a Martorell. Aquest trasllat, entre d’altres, s’alleugeriria el servei d’urgències de l’Hospital”.

L’alcalde i president del Patronat de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha subratllat el compromís de Puigdollers en les peticions fetes.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here