Satisfacció per la feina ben feta, el convenciment de que un cop més centenars d’olesans i olesanes han esmerat tots els seus esforços per fer un gran espectacle, i la recompensa d’una platea emocionada i entregada

Així va acabar un diumenge més la representació de La Passió. Però aquest diumenge era especial, perquè als volts d’1/4 de 3 el teló de l’escenari es tancava per darrer cop aquesta temporada, i per tant a la habitual satisfacció per com ha funcionat l’última festa, s’hi afegia la consciència de que era la darrera d’enguany.

Encara sense xifres oficials d’assistència, el president del Patronat, Sam Carrique, ha assegurat que “s’ha millorat el nombre d’estectadors de l’any passat” (quan van visitar la Passió 6.705 persones) i, com els darrers anys, també s’han fet millores escèniques que han agradat a la Passió i al públic”.

Més abraçades de les habituals a la porta d’actors, grups diversos organitzant-se pel clàssic sopar (de tramoia, de maquilladores, de soldats, d’acomodadors, de quasi tots i cadascun dels quadres…), l’habitual “bueno, ja ens veurem!”, eren el clar simptoma que La Passió d’Olesa, un espectacle que només és possible gracies a la implicació desinteressada de centenars i centenars d’olesans i olesanes, ara prenia un respir. El respir propi, habitual i necessari de cada fi de temporada, i és que aquest diumenge 1 de maig, dia del treballador, es va representar la darrera funció (o festa) del drama sacre olesà de la temporada 2016.

Enrere queda ja el 28 de febrer i per tant l’assaig general, enrera queda la incògnita sobre com rebria la gran familia de Passió i el públic els canvis introduits per la direcció escènica de l’espectacle (la major presència femenina, la supressió de cuadre de Les Leproses, els actors i actrius debutants, l’increment d’ús del vídeo-mapping,…) i ara, 9 representacions després la satisfacció és generalitzada.

Així ho manifestava Sam Carrique, president de La Passió, que als micròfons d’Olesa Ràdio assegurava que malgrat encara no hi ha xifres definitives, la satisfacció per la posada en escena es complementa amb la bona resposta de públic, superant l’assistència de l’any passat.

També satisfet per la temporada, un punt eufòric i alhora cansat (acavava d’interpretar el paper de Judes), es va manifestar el cap visible de l’equip de direcció escènica de La Passió, Ignasi Campmany. Per Campmany, el més positiu de la temporada, és que encara hi ha molts olesans i olesanes que des de l’anonimat segueixen aportant el seu gra de sorra perquè la Passió continui sent, també, un gran espectacle.

La darrera representació de la temporada va ser seguida per prop de 500 persones, que un cop més es mostraven maravellades i sorpreses per l’espectacle olesà. I entre elles, dues cares conegudes, la de Manuel Milian Mestre, que visiblement emocionat agraïa a tothom l’oportunitat de veure l’espectacle i la gran qualitat del mateix, i Sor Lucia Caram, que també es mostrava impressionada per la magnitud de l’espectacle i la capacitat de la representació d’arribar al cor de l’espectador.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here